Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La biblioteca solsonina tanca la temporada del cicle “Explica’m un conte” amb poesia de la mà de Moixic

La biblioteca solsonina tanca la temporada del cicle “Explica’m un conte” amb poesia de la mà de Moixic

És una sessió especial emmarcada dins el Mes de la Poesia

Com cada darrer divendres de mes, el saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató acull una convocatòria del cicle "Explica'm un conte". Aquesta vegada es planteja com una sessió especial, ja que és la darrera del curs i s'ha volgut emmarcar dins el Mes de la Poesia. Per això es titula "Descobrim la poesia", i anirà a càrrec del rapsode solsoní Moixic.

La poesia és un gènere minoritari i segurament un dels més desconeguts per al públic infantil. El professor, filòsof i rapsode Víctor Pérez, “Moixic”, assumeix el repte d’apropar-lo als nens i nenes amb una activitat que juga amb versos seus, que constitueixen els contes possiblement més curts que hagin escoltat mai, i d’altres autors com Francesc Pujols, Eugeni d’Ors, Josep Pedrals o Joana Raspall.  

Aquesta activitat és coorganitzada per la biblioteca i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal amb el doble objectiu de fomentar el gust per la lectura i apropar els infants a la diversitat cultural de Solsona. Les convocatòries del cicle “Explica’m un conte” són gratuïtes, però els nens i nenes han d’anar acompanyats d’alguna persona adulta.

  • Acte: “Descobrim la poesia amb Moixic” dins el cicle “Eplica’m un conte”
  • Dia: divendres 29 de març
  • Hora: 17.30 h
  • Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

Banners