Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Borsa d’Habitatge de Solsona recorda que tramita diferents subvencions per al lloguer

La Borsa d’Habitatge de Solsona recorda que tramita diferents subvencions per al lloguer

Durant el 2017, 302 famílies solsonines es van beneficiar d'aquests ajuts

La Borsa d’Habitatge de Lloguer de l’Ajuntament de Solsona anuncia la tramitació de diversos ajuts estatals i de la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer de l’habitatge. Fins al 29 de juny hi ha temps per cursar les sol·licituds per a dues línies diferents de subvenció. L’any passat un total de 302 famílies es van beneficiar de les subvencions tramitades per mitjà de la Borsa d’Habitatge de Lloguer de Solsona.

D’una banda, per a les subvencions regulades amb la Resolució GAH(970/2019, de 16 de maig, cal ser titular d’un contracte de lloguer amb un import màxim de 400 euros a la demarcació de Lleida. Els ingressos computats, en aquest cas, són en relació a l’impost de la renda de l’exercici 2016.

També fins al 29 de juny es tramiten les subvencions per a col·lectius específics, que es poden demanar a entitats sense ànim de lucre i a administracions públiques, d’acord amb la Resolució GAH/867/2018, de 10 de maig, i les prestacions econòmiques d’especial urgència per pèrdua d’habitatge, que es concedeixen durant un any per subvencionar el nou habitatge.

Finalment, fins al 31 d’octubre, hi ha obert el termini per sol·licitar l’ajut específic per als contractes formalitzats des de l’1 de novembre de l’any passat a través de la Borsa d’Habitatge de Lloguer.  

Els ciutadans interessats en la tramitació d’aquestes subvencions poden adreçar-se a la Borsa d’Habitatge de Lloguer de l’Ajuntament de Solsona, situada a la segona planta. Per recollir la documentació de sol·licitud no cal concertar cita, però sí per als tràmits posteriors. A l’OAC municipal (973480050) es donen hores de dimarts a divendres de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.

arxivat sota: ,

Banners