Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La brigada municipal de Solsona suprimeix barreres arquitectòniques a la plaça del Camp

La brigada municipal de Solsona suprimeix barreres arquitectòniques a la plaça del Camp

Simultàniament, es millorarà un dels parcs infantils amb l’estesa de sauló

Aquesta setmana la brigada municipal de Solsona ha començat els treballs d’una nova obra de supressió de barreres arquitectòniques a la plaça del Camp. S’està habilitant un pas amb peces de formigó que connecta el pas de vianants elevat amb el parc infantil de la dreta del monument i la pròpia plaça. Al mateix temps, s’aprofitarà aquesta intervenció per millorar aquesta zona de joc amb una estesa de sauló.

Es tracta d’una actuació complementària a la construcció del pas de vianants elevat, completada recentment, i es finança amb pressupost d’obres d’aquest any. Aquest matí l’alcalde, David Rodríguez, ha comprovat l’estat dels treballs amb el cap de la brigada, Jaume Núñez. Tal com explica Rodríguez, “calia donar continuïtat a l’obra sorgida del pressupost participatiu i arranjar definitivament aquest punt”. La passarel·la tindrà l’amplada reglamentària d’1,20 metres.

D’altra banda, per evitar que els usuaris del parc es facin mal amb rocs del paviment, s’hi aplicarà una capa de sauló. Tot el condicionament es preveu enllestir la setmana vinent abans que comenci el Carnaval.

arxivat sota: , ,

Banners