Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La conciliació centra la sessió ajornada del cicle ‘Viure en un cos de dona’, dimecres vinent

La conciliació centra la sessió ajornada del cicle ‘Viure en un cos de dona’, dimecres vinent

La doctora en Sociologia Teresa Torns convida a reflexionar sobre els límits entre la feina i la vida

Sota el títol “La feina i la vida. Problemes eterns, solucions que no agraden”, dimecres vinent, dia 25, a les set de la tarda, es convida els solsonins i solsonines a reflexionar sobre les dones en els seus espais de treball. Teresa Torns, doctora en Sociologia i experta en conciliació i usos del temps, impartirà la segona conferència del cicle Viure en un cos de dona, ajornada el 21 de febrer passat amb motiu de la vaga general. 

Amb aquesta xerrada es vol abordar un tema recurrent en les desigualtats de gènere: les dificultats per fer compatibles el treball remunerat i el treball de cura. La feina i la vida continuen suposant dos àmbits difícils de separar, una situació que genera malestar i sobrecàrrega en les dones i que feminitza, encara més, la precarietat laboral.

Aquesta és la segona proposta inclosa en la quarta i darrera edició del cicle Viure en un cos de dona, que enguany ha posat el focus en l’impacte de les desigualtats de gènere en la salut i el benestar de les dones. L’han organitzat la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona i el SIAD del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Associació de Dones del Solsonès.

  • Activitat: Conferència “La feina i la vida. Problemes eterns i solucions que no agraden”, a càrrec de Teresa Torns
  • Dia: dimecres 25 de setembre
  • Hora: 19 h
  • Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató
arxivat sota:

Banners