Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Diputació de Lleida subvenciona a Solsona més d’una quarta part de la compra del Camp del Serra

La Diputació de Lleida subvenciona a Solsona més d’una quarta part de la compra del Camp del Serra

L’Ajuntament també rebrà 45.537 euros per al subministrament de l’enllumenat públic

 La Diputació de Lleida ha aprovat la concessió a l’Ajuntament de Solsona de 195.855 euros per a l’adquisició del Camp del Serra, una operació realitzada el febrer de l’any passat. Aquest ajut, corresponent al Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació, correspon al 26 per cent del cost total d’aquesta compra, que va ser de 750.000 euros.

L’Ajuntament ja ha justificat l’import de la despesa i, una vegada es faci efectiva la subvenció, es preveu dur al Ple un nou expedient de modificació de crèdit per invertir aquesta injecció de fons en altres projectes municipals, que s’estan estudiant, i són principalment de caràcter urbanístic.

El febrer de l’any passat es va fer efectiva l’adquisició de tres parcel·les que sumen un àmbit de 3.860 metres quadrats i que, amb l’espai del Camp del Serra que ja era de titularitat municipal des del 2007 –tres quartes parts del total–, representa la dotació a Solsona d’un espai urbà de 21.458 metres quadrats al centre de la ciutat i a tocar del nucli antic. Actualment, aquest parc s’utilitza com a zona d’aparcament i, a la part inferior, des del 2016 hi ha condicionat un camp de futbol permanentment obert.

D’altra banda, l’Ajuntament de Solsona també s’ha acollit al Programa d’arrendaments i subministraments de la Diputació de Lleida per a les anualitats 2017, 2018 i 2019 per sufragar el subministrament elèctric de l’enllumenat públic. L’ens provincial ha notificat al consistori la concessió de 15.179 euros per a cadascun dels tres exercicis. La despesa total del consistori en energia elèctrica de l’enllumenat és de 185.000 euros l’any.

arxivat sota:

Banners