Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Festa Major de Solsona oferirà, excepcionalment, quatre passades dels ballets tradicionals

La Festa Major de Solsona oferirà, excepcionalment, quatre passades dels ballets tradicionals

Es repartiran noves invitacions exclusivament entre les 380 persones inscrites a la llista d’espera, tancada des de divendres

Va ser excepcional l’any passat, sense ballets tradicionals, i ho serà enguany, amb més ballets que mai. Atesa l’elevada demanda de la població per assistir a l’acte amb més expectativa de l’esquema tradicional de la Festa Major de Solsona, enguany se n’oferiran fins a quatre passades entre els dies 8 i 9 de setembre. D’aquesta manera, es podrà donar cabuda a les 380 persones que la setmana passada van quedar-se sense entrada i es van inscriure a la llista d’espera.

Aquest cap de setmana han consensuat aquesta nova fórmula l’Ajuntament, l'Agrupació de Geganters i la Confraria de la Mare de la Mare de Déu del Claustre, els tres estaments responsables del Protocol del folklore geganter del Corpus i la Festa Major. Així, de forma excepcional, dimecres la imatgeria tornarà a ballar a la plaça Major a continuació de l’homenatge a la Mare de Déu, aproximadament entre les set de la tarda i dos quarts de vuit del vespre, i dijous la segona passada de la jornada començarà quan acabi el primer torn dels ballets, que es farà en l’horari habitual.

A més, a banda de les dues passades noves, la capacitat de la plaça Major s’ha ampliat fins a les 190 localitats. D’aquesta manera, es calcula que no caldrà excloure ningú inscrit a la llista d’espera, que es va tancar divendres. És indispensable, però, recollir-ne la invitació al vestíbul de l’ajuntament. Es podrà fer avui de cinc a set de la tarda i demà, dimarts, de nou a una del migdia. El dia i l’horari dels ballets s’assignarà en funció de l’ordre d’inscripció.

Per motius organitzatius i de seguretat, els accessos a la plaça per assistir a les danses ambdós dies seran pel carrer del Castell i la plaça de Palau, mentre que les sortides es faran pel carrer de Sant Miquel.

Sardanes, dimarts a la tarda

Amb aquesta novetat, es fa necessari canviar el dia i l’hora de l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. La cita s’avança a dimarts a les set de la tarda, en lloc de dimecres, a la plaça Major.

La programació de la 368a Festa Major de Solsona es pot consultar a www.solsonalafesta.net/festamajor

arxivat sota: ,

Banners