Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L'escola bressol municipal de Solsona ofereix un servei d’estiu obert a tots els infants fins a 3 anys

L'escola bressol municipal de Solsona ofereix un servei d’estiu obert a tots els infants fins a 3 anys

Els Petits Gegants té les inscripcions obertes al casal fins al 17 de juny

Activitats d'exterior al pati interior de l'escola

La llar d’infants municipal Els Petits Gegants de Solsona oferirà un servei d’estiu durant tot el juliol i fins al 14 d’agost obert a tots els nens i nenes fins a 3 anys, sense necessitat d’estar matriculats a l’escola. El casal, a més, es podrà ampliar amb servei de menjador les dues primeres setmanes de juliol. Les inscripcions estan obertes fins dilluns vinent, dia 17.

L’anomenat Bressol d’Estiu serà gestionat per Incoop, la mateixa cooperativa a la qual l’Ajuntament té adjudicat el servei de llar d’infants. Funcionarà de tres quarts de nou del matí a una del migdia, i fins a les tres en cas que es faci ús del servei de menjador. Els preus oscil·len entre els 65 euros, una setmana, i els 360, les sis setmanes, mentre que el servei de menjador val 7,70 euros al dia.

Joc lliure, aigua i natura

Montse Vila, directora d’Els Petits Gegants, apunta que el casal d’estiu “seguirà la línia pedagògica de l’escola, que aposta per promoure el moviment lliure, els tallers experimentals i les propostes sensorials, tot posant èmfasi en el joc lliure, l’aigua i la natura”. Es tracta, segons ella, de “fomentar la conquesta de l’autonomia, els aprenentatges significatius i les descobertes dels propis infants”. 

Les inscripcions es poden cursar fins al 17 de juny per correu electrònic a .

arxivat sota: ,

Banners