Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La monja i anacoreta Montserrat Domingo explica a Solsona la seva opció de vida basada en la solitud

La monja i anacoreta Montserrat Domingo explica a Solsona la seva opció de vida basada en la solitud

La biblioteca reprograma aquest divendres la sessió ajornada la tardor passada

Aquest divendres, la monja i anacoreta Montserrat Domingo, ermitana a Sant Joan del Codolar (Cornudella de Montsant), compartirà amb el públic solsoní la seva opció de vida basada en la solitud. Aquest va ser l’eix temàtic de la tercera edició del cicle Calidoscòpia, coordinat per la Biblioteca Carles Morató i dirigit pel filòsof Víctor Pérez la tardor passada. L’equipament ha reprogramat la darrera sessió, que va haver d’ajornar-se amb motiu de la pandèmia.

A les set de la tarda al Teatre Comarcal, Montserrat Domingo (Raïmat, 1943) pronunciarà una conferència que porta per títol “Soledat? Solituds solidaritat-estimar. Paradoxa i vivència”.  Per a aquesta ermitana durant més de quaranta anys instal·lada a Sant Joan del Codolar, la seva opció és la més adequada per estimar tothom.

Col·laboren en l’organització d’aquesta cita la regidoria d’Afers Socials del consistori solsoní, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal i Amisol. Es recomana la inscripció prèvia dels assistents presencialment a la biblioteca, per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat, o bé trucant al 973483839. Mentre hi hagi places lliures, el públic també s’hi podrà registrar presencialment abans de l'acte.

 

Acte: Xerrada “Soledat? Solituds solidaritat-estimar. Paradoxa i vivència”, a càrrec de Montserrat Domingo
Dia: divendres 11 de juny de 2021
Hora: 19 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona (Vall Fred, 22)

Banners