Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Policia Local de Solsona aixeca 16 actes de denúncia durant el cap de setmana per incomplir les mesures anticovid

La Policia Local de Solsona aixeca 16 actes de denúncia durant el cap de setmana per incomplir les mesures anticovid

Els agents municipals han tramès 46 denúncies a Salut Pública des de la declaració del segon estat d’alarma

En un sol cap de setmana, la Policia Local de Solsona ha aixecat 16 actes de denúncia per incompliment de la normativa de prevenció i contenció sanitàries per la COVID-19. Es tracta, concretament, de tretze denúncies particulars a persones que s’han reunit en trobades privades i tres denúncies per incompliment de l’Ordenança municipal de convivència ciutadana per soroll.

Totes les intervencions de la Policia Local, sempre acompanyada dels Mossos d’Esquadra, han estat motivades per avisos de veïns, que han alertat de música forta i xivarri. Això ha passat aquest cap de setmana en habitatges particulars de la carretera de Manresa, el carrer de la Regata i el carrer d’Ensija. En tots els casos, s’ha incomplert la normativa de trobades en l’àmbit privat, ja que eren de fins a sis bombolles diferents. “La gent no és conscient que es poden arribar a reunir un màxim de sis persones només si són de fins a dues bombolles de convivència”, recorda la Policia Local.  

A més a més, les persones denunciades no duien màscara. Igualment, en dos dels tres habitatges en què han hagut d’actuar els agents, s’ha incomplert el toc de queda nocturn.

Des de la declaració del segon estat d’alarma, el 25 d’octubre passat, la Policia Local ha aixecat un total de 46 actes, d’entre les quals 20 han estat per incompliment de les restriccions a la mobilitat; 16 per reunions privades de grups de més de dues bombolles de convivència; quatre per no utilitzar màscara o dur-la inadequadament, i dues per consumir begudes alcohòliques a la via pública o espais oberts al públic, entre d’altres. Aquestes actes, excepte pel consum d’alcohol a la via pública, són trameses a Salut Pública, que s’encarrega de tramitar-ne les denúncies corresponents.

Banners