Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Policia Local solsonina estrena el nou uniforme que reforça la imatge de Policia de Catalunya

La Policia Local solsonina estrena el nou uniforme que reforça la imatge de Policia de Catalunya

Aquesta setmana la Policia Local de Solsona ha estrenat el nou uniforme dissenyat pel Departament d’Interior l’any passat, que unifica la imatge dels cossos locals de tot Catalunya i avança cap a l’homogeneïtzació estètica compartida amb els Mossos d’Esquadra i que reforça el concepte de Policia de Catalunya.

El principal canvi es percep en el polo, que a més d’estrenar patró, passa a ser de color blau nit, i les espatlles o galoneres, de groc fluor d’alta visibilitat. De fet, el groc és un dels elements identificadors de la Policia Local, ja que en el cas dels Mossos les galoneres són de color vermell. Els pantalons, que s’adquiriran properament, seran molt similars als actuals, del mateix color que la part superior de l’uniforme, i la jaqueta, per a l’hivern, presentarà el mateix disseny. La nova gorra, que també es renovarà més endavant, té copa, visera i cinturó.

arxivat sota:

Banners