Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria d’Esports de Solsona obrirà la convocatòria d’ajuts el dia 31

La regidoria d’Esports de Solsona obrirà la convocatòria d’ajuts el dia 31

Es destinaran 15.000 euros a l’esport de base federat i 7.000 a la resta

(ARXIU) La Fira Esportiva del Solsonès, celebrada al juny, serveix per promocionar l’oferta d’esport de base a la comarca

La regidoria d’Esports de Solsona obrirà el dia 31 d’aquest mes la convocatòria d’ajuts per a entitats esportives amb unes bases que es mantenen iguals que en els últims exercicis. Es destinaran 15.000 euros a les subvencions ordinàries per al foment de l’esport de base federat i 7.000 als ajuts generals.

Les bases preveuen tres tipus d’aportacions municipals a l’activitat esportiva: les subvencions ordinàries per a propostes concretes d’activitat esportiva i per al foment de l’esport de base, les subvencions directes o convenis i les extraordinàries per a activitats puntuals no previsibles en la programació ordinària.

Entre els criteris de valoració de les sol·licituds per a la concessió de les subvencions hi ha la repercussió social de l’activitat, el caràcter innovador i singular del projecte, l’afavoriment de la integració, la solidaritat, l’atenció a la diversitat, les relacions intergeneracionals, la difusió del patrimoni esportiu de la ciutat i la promoció de Solsona a l’exterior.

Fins al 13 de novembre

Hi haurà temps per presentar-se a la convocatòria fins al 13 de novembre i per justificar l’ajut fins al 27 del mateix mes. La regidoria d’Esports ja ha fet arribar la documentació al conjunt d’entitats esportives.

L’any passat es van beneficiar dels ajuts el Futbol Base Solsona Arrels (5.436 euros), el Club Bàsquet Solsona (2.968), el Futbol Sala Solsona (2.370), el Club d’Esquí Solsona (1.678), el Solsona Patí Club (1.407) i el Club Patinatge Solsonès (1.138) per contribuir a la promoció de l’esport de base. La dotació pressupostària de la línia de subvencions generals va repartir-se entre el Consell Esportiu del Solsonès per la campanya d’esquí (1.800 euros), el Club Futbol Solsona (1.200), l’Associació de Circ de Solsona (900), la Societat Ocellaire El Passarell (750) i el Club del Tir Solsonès (350).

Contingut relacionat
2023
Bases dels ajuts d'Esports 2023
arxivat sota:

Banners