Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona avaluarà anualment l’activitat escènica i musical mitjançant el PICEM

La regidoria de Cultura de Solsona avaluarà anualment l’activitat escènica i musical mitjançant el PICEM

Es demana la col·laboració de les entitats que programen al teatre i a la sala polivalent per recollir les dades
Cal omplir un formulari per cada espectacle organitzat al teatre comarcal i la sala polivalent

Cal omplir un formulari per cada espectacle organitzat al teatre comarcal i la sala polivalent

Amb l’objectiu de conèixer amb precisió l’activitat escènica i musical que es programa anualment a Solsona, el volum d’assistents que registra i el tipus de públic al qual s’adreça, la regidoria de Cultura s’afegeix a les avaluacions del Projecte d’indicadors culturals de l’entorn municipal (PICEM) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. A partir d’ara es demana a les entitats que programen al teatre comarcal i la sala polivalent que omplin un formulari per cada espectacle.

Quan se cedeixin aquests dos equipaments municipals a entitats locals i de fora que habitualment en fan ús per a arts escèniques i concerts, com l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), Lacetània, L’Altreatre, l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona, MTM i Òmnium Solsonès, entre d’altres, se’ls demanarà que omplin el formulari després de cada acte.

Polítiques culturals més ajustades

Caldrà especificar l’espai on s’ha dut a terme l’espectacle, l’intèrpret o companyia, la disciplina artística, la llengua, el preu de l’entrada si l’activitat és de pagament, el cost, si se n’ha fet publicitat i si s’adreça al públic familiar. D’aquesta manera, “disposarem de dades reals a final d’any sobre l’activitat escènica de la ciutat, que ens ajudaran a perfilar polítiques culturals més ajustades”, apunta el regidor de Cultura, Albert Colell.      

Les dades recollides seran introduïdes a la plataforma del PICEM, una acció que també permetrà a Solsona accedir més fàcilment al catàleg d’espectacles subvencionats del Programa.cat que poden contractar els municipis.

arxivat sota: , ,

Banners