Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona convoca el 34è Concurs de flors als balcons

La regidoria de Cultura de Solsona convoca el 34è Concurs de flors als balcons

Es repartiran prop de 1.000 euros entre els 14 habitatges més ben valorats
(AUTORIA: Petits Fotografia) El jurat valorarà balcons, finestres i el conjunt de la façana

(AUTORIA: Petits Fotografia) El jurat valorarà balcons, finestres i el conjunt de la façana

El Concurs de flors als balcons de Solsona, convocat per la regidoria de Cultura, arriba enguany a la 34a edició. Les inscripcions per participar-hi s’obriran el dia 30 d’aquest mes fins al 8 de juny i el jurat, en aquest cas integrat per la comparsa VIP Mums, realitzarà les valoracions entre el 13 i el 20 de juny. 

Igual que en les últimes edicions, es repartiran 990 euros entre els 14 habitatges més ben ornamentats: la millor façana en rebrà 180, el primer dels balcons serà guardonat amb 90 euros i dotze balcons més es premiaran amb  60 euros cadascun. Es valoraran balcons, finestres i el conjunt de la façana. Les jardineres i els testos, tal com estableix l’Ordenança municipal de convivència ciutadana, han d’estar col·locats a la part interior dels balcons.

Les bases del concurs es poden consultar en línia en aquest web (consultar l'enllaç que apareix a la part inferior de la notícia). Les inscripcions es podran fer presencialment a l’OAC municipal, al telèfon 973480050, o bé per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat especificant el nom, l’adreça i el telèfon de contacte. El lliurament de premis es farà passat la Festa Major.  

El Concurs de flors als balcons, una de les accions per les quals Solsona forma part del moviment Viles Florides, és una iniciativa per fomentar la contribució dels veïns en l’ornamentació vegetal de la ciutat, ja que es considera beneficiosa tant per a la imatge del municipi com per a la qualitat de vida de la població.

arxivat sota: ,

Banners