Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona convoca el concurs per al disseny gràfic del programa de la Festa Major

La regidoria de Cultura de Solsona convoca el concurs per al disseny gràfic del programa de la Festa Major

Les bases del certamen, que premia l’obra guanyadora amb 500 euros, es mantenen iguals que les dels últims anys

Un dels elements amb més pes de la Festa Major de Solsona és el propi programa en format paper, col·leccionat a moltes llars. La regidoria de Cultura convoca el concurs per escollir el disseny gràfic de la publicació i el cartell de l’edició d’enguany. El certamen, que premiarà l’obra guanyadora amb 500 euros, manté les bases pràcticament idèntiques a les de les últimes edicions.

Aquest concurs és obert a tothom. Es pot utilitzar qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, fotografia, collage...) i les dimensions de l’obra han d’oscil·lar entre els 22 i els 30 centímetres, tant d’amplada com de llargada. Hi han de figurar els logotips de l’Ajuntament de Solsona, Festa patrimonial d’interès nacional i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a més de la inscripció “Festa Major 2022 Solsona”. Com sempre, es valorarà la inclusió en el disseny d’algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa, a més de la creativitat, l’originalitat i la qualitat de la presentació.

Fins al 3 de maig

El termini de lliurament de treballs es tancarà el 3 de maig. Cal presentar la sol·licitud al registre general d’entrades de l’Ajuntament amb les propostes –un màxim de dues obres per persona– i un sobre tancat amb les dades de contacte. Integraran el jurat d’aquest concurs l’alcaldessa; els portaveus dels grups municipals; una persona en representació dels mitjans de comunicació locals i un artista local vinculat al disseny, la fotografia o la publicitat que no participi en la convocatòria. Qui guanyi el concurs rebrà l’encàrrec de configurar el disseny i la maquetació interiors del programa.

L’any passat s’hi van presentar un total de set treballs, d’entre els quals es va seleccionar el de la dibuixant i estudiant d’il·lustració Sònia Genestar, veïna de Sant Llorenç de Morunys. Les bases completes de la convocatòria d’enguany es poden descarregar del web de l’Ajuntament de Solsona, dins l’apartat de “Concursos”.

arxivat sota: ,

Banners