Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona convoca el concurs per escollir la imatge gràfica de la Festa Major

La regidoria de Cultura de Solsona convoca el concurs per escollir la imatge gràfica de la Festa Major

Es poden presentar propostes a l’ajuntament fins al 3 de maig
(ARXIU) L’alcaldessa, Judit Gisbert, amb Sofiya Kulyk, guanyadora de l’any passat

(ARXIU) L’alcaldessa, Judit Gisbert, amb Sofiya Kulyk, guanyadora de l’any passat

Un dels cartells més populars de l’estiu a Solsona és el de la Festa Major. La regidoria de Cultura convoca el concurs per escollir-ne el disseny d’enguany, que inclou la portada del programa d’actes i la imatge gràfica en general. Les bases es mantenen iguals que en les darreres edicions.  

Es valorarà l’originalitat, la creativitat, la inclusió en el disseny de motius al·lusius als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació. Les dimensions de la portada han d’oscil·lar entre 22 i 30 centímetres, en disposició horitzontal o vertical, i la tècnica és lliure. S’hi han d’incloure la inscripció “Festa Major 2023 Solsona” i els logotips de l’Ajuntament de Solsona, Festa patrimonial d’interès nacional i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El disseny guanyador serà premiat amb 500 euros. Hi ha temps de lliurar propostes al registre general d’entrades de l’ajuntament fins al 3 de maig, i el dia 19 del mateix mes es notificarà el veredicte del jurat. Integraran aquesta comissió l’alcaldessa, els portaveus dels grups municipals, un/a representant dels mitjans de comunicació locals i un/a artista de la ciutat. L’any passat hi van concórrer un total de nou treballs, d’entre els quals es va escollir el de Sofiya Kulyk, protagonitzat pel ball de bastons.  

Les bases del concurs es poden consultar íntegres aquí.

arxivat sota: ,

Banners