Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona convoca els concursos de postals de Nadal i de pessebres

La regidoria de Cultura de Solsona convoca els concursos de postals de Nadal i de pessebres

Hi ha temps per presentar propostes de disseny fins al 25 de novembre

A un mes i mig de les festes de Nadal, Solsona comença a preparar l’ambient propi de l’època. La regidoria de Cultura convoca els concursos de postals de Nadal i de pessebres, oberts al conjunt de la població. El dia 25 d’aquest mes finalitza el termini per presentar propostes de disseny per il·lustrar la nadala de l’Ajuntament, que també serà la portada de l’agenda d’activitats, mentre que les inscripcions per als pessebres estaran obertes entre el 18 de novembre i el 13 de desembre.

Les bases del dissetè Concurs de postals de Nadal es mantenen idèntiques a les de les edicions anteriors. La temàtica de l’obra s’ha de centrar en les festes nadalenques i les mides han de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical, però el procediment i les tècniques són lliures. El treball guanyador serà premiat amb 150 euros.

Les obres s’han de lliurar sense signar dins d’un sobre tancat amb el nom i les dades de contacte de l’autor. Es pot fer fins a les dues del migdia del dia 25 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. La il·lustradora Susanna Miravete va ser la guanyadora del concurs l’any passat.

500 euros entre els millors naixements

També funcionarà igual que en les últimes edicions el Concurs de pessebres, adreçat a escoles, famílies, entitats i ciutadania en general. Les composicions que hi participin hauran d’estar exposades al públic, en aparadors o llocs de fàcil visibilitat, entre els dies 20 de desembre i 6 de gener i s’hauran de senyalitzar amb un rètol que es lliurarà a l’OAC al moment de la inscripció. El consistori cedirà un espai per mostrar el pessebre a tothom que ho sol·liciti. En aquest cas, es premiaran els deu millors naixements amb 50 euros cadascun.

Les bases completes d’ambdues convocatòries de la regidoria de Cultura es poden descarregar des del subapartat “Cultura”, dins “Àrees”, d'aquest web (https://www.ajsolsona.cat/arees/cultura).

arxivat sota: ,

Banners