Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura de Solsona distribuirà 650 euros entre els concursos de postals de Nadal i pessebres

La regidoria de Cultura de Solsona distribuirà 650 euros entre els concursos de postals de Nadal i pessebres

Les bases d’aquest any es mantenen iguals que les de les últimes edicions

Aquesta setmana l’Ajuntament de Solsona obre les inscripcions dels concursos nadalencs de la regidoria de Cultura, el de postals de Nadal i el de pessebres. En total es distribuiran 150 euros en la millor proposta per il·lustrar la nadala i portada de l’agenda de Nadal del consistori i 500 euros entre els deu millors pessebres. Les bases es mantenen iguals que en les últimes edicions.

El 18è Concurs de postals és obert a tots els solsonins. El procediment i la tècnica són lliures i les mides han de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. L’Ajuntament admetrà propostes fins al dia 23 d’aquest mes a les dues del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal.

Pel que fa a la convocatòria de pessebres, el jurat els valorarà entre els dies 22 i 31 de desembre. Les composicions poden ser clàssiques o modernes, han de situar-se en aparadors o llocs de fàcil visibilitat i han d’identificar-se amb el rètol que se’ls lliurarà a l’OAC al moment de la inscripció.

Les bases d’ambdós concursos es poden descarregar del web municipal, al subapartat de “Cultura”. Les properes setmanes, d’altra banda, la regidoria de Desenvolupament Local, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, donarà a conèixer les bases del Concurs d’aparadors per Nadal, que enguany ampliarà els incentius.

arxivat sota: ,

Banners