Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La regidoria de Cultura obre el termini de presentació de sol·licituds d’ajut per a entitats i col·lectius

La regidoria de Cultura obre el termini de presentació de sol·licituds d’ajut per a entitats i col·lectius

Es mantenen les bases dels darrers anys amb una dotació pressupostària de 7.000 euros

Avui l’Ajuntament de Solsona obre el termini per acollir-se a la convocatòria anual d’ajuts per a associacions i col·lectius culturals. Les bases es mantenen pràcticament iguals que els darrers anys amb una dotació pressupostària total de 7.000 euros. El termini per sol·licitar els ajuts es tancarà el 30 de maig.

Tot i que enguany la regidoria de Cultura preveia renovar les bases, les circumstàncies derivades de l’emergència sanitària i la importància de mantenir els terminis de tramitació de les subvencions han obligat a mantenir els criteris dels darrers exercicis. Així, l’aportació municipal es pot concretar en quatre fórmules diferents: subvenció directa o conveni, subvenció ordinària, subvenció extraordinària per a activitats puntuals o ajut a festes de barri.

Les bases completes d’aquesta convocatòria es poden descarregar en aquest l’enllaç. La tramitació prioritària és telemàtica, a través de la seu electrònica municipal, a https://solsona.eadministracio.cat/. L’any passat se’n van beneficiar quatre festes de barri, sis entitats culturals per actes, espectacles i aniversaris i tres publicacions literàries, entre d’altres.

arxivat sota:

Banners