Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Revetlla de Sant Jordi de Solsona convida les famílies i els adults a una doble sessió de narració oral

La Revetlla de Sant Jordi de Solsona convida les famílies i els adults a una doble sessió de narració oral

Aquest divendres Carles Alcoy oferirà Bèsties de més de quatre potes a la tarda i Visc a la terra... i als núvols al vespre

La vigília de Sant Jordi Solsona celebra, un any més, la festa de la lectura, els lectors i les biblioteques amb una sessió de contacontes per a famílies, a la tarda, i una altra per a adults, al vespre. Ambdues aniran a càrrec del narrador oral i artista Carles Alcoy.

Solsona se suma, un any més, a la Revetlla de Sant Jordi, el divendres 22, amb una doble proposta a l'exterior de la Biblioteca Carles Morató, que es traslladarà al saló de les Homilies d’Organyà si plou. Carles Alcoy torna a la ciutat per oferir la sessió Bèsties de més de quatre potes, adreçada al públic familiar, a dos quarts de sis de la tarda, i una altra per a adults intitulada Visc a la terra... i als núvols, a les vuit del vespre.

La Revetlla de Sant Jordi, d'entrada lliure, és coorganitzada a la capital del Solsonès per la Biblioteca Carles Morató i el Pla Educatiu d'Entorn. És un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura per festejar i exaltar la lectura, els llibres i els equipaments que més els apropen a la ciutadania.

 

Acte: Contacontes per al públic familiar Bèsties de més de quatre potes
Dia: divendres 22 d’abril
Hora: 17.30 h
Lloc: plaça de Ramon Llumà (al saló de les Homilies d’Organyà en cas de pluja)

Acte: Narració oral per a adults Visc a la terra... i als núvols
Dia: divendres 22 d’abril
Hora: 20 h
Lloc: plaça de Ramon Llumà (al saló de les Homilies d’Organyà en cas de pluja)

Banners