Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L'Ajuntament de Solsona commemora el Dia universal dels drets dels infants

L'Ajuntament de Solsona commemora el Dia universal dels drets dels infants

Avui l'eixida de l'edifici consistorial s'il·luminarà de blau amb motiu de l'efemèride

Aquest vespre l'eixida de l'edifici consistorial de Solsona es tenyirà de blau amb motiu del Dia universal dels drets dels infants. Amb tot, l'Ajuntament recorda que la millor commemoració és incentivar la participació activa dels nens i nenes en els afers públics. A Solsona aquesta participació es canalitza a través del Consell d'Infants, que es renova cada tardor. La sessió de constitució d'aquest òrgan per al curs vigent es convocarà, precisament, abans de final de mes.   

A través del Consell d'Infants de Solsona, representants de l'alumnat de 3r a 6è de primària de totes les escoles del municipi maduren propostes de millora de la ciutat en diferents àmbits. Presidit per l'alcaldessa, Judit Gisbert, i coordinat i dinamitzat des dels Serveis Socials, el Consell d’Infants és integrat per una vintena d’alumnes escollits pels propis companys de classe, a més de representants de tots els grups municipals com a vocals. 

L'Ajuntament solsoní, d'altra banda, es fa seu el manifest del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya amb motiu del Dia universal dels drets dels infants. Enguany reivindica la importància de continuar treballant per suprimir totes les violències infantils. En aquest sentit, es reclamen més campanyes per a la conscienciació de les violències i la seva erradicació; polítiques i lleis de reconeixement, protecció i reparació; un increment dels ajuts per als afectats de violència a la infància, i el foment del diàleg. 

arxivat sota:

Banners