Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L'ajuntament es tenyeix de verd avui per la salut mental

L'ajuntament es tenyeix de verd avui per la salut mental

Els objectius del Dia mundial de la salut mental són sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l'estigmatització de les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l'atenció

Segons l’OMS, una de cada quatre persones patirà un problema de salut mental al llarg de la seva vida. Per això convé parlar sobre la salut mental i donar més visibilitat als seus trastorns. Aquest vespre l'Ajuntament de Solsona s'afegeix a la commemoració del Dia mundial de la salut mental tenyint-se de verd. Donarà resposta, així, a la petició del Sol del Solsonès, que ha programat una sèrie d'activitats aquesta setmana per sensibilitzar el conjunt de la ciutadania.  

Aquesta jornada, promoguda per la Federació Mundial de la Salut Mental, se celebra des de fa 30 anys per equiparar la salut mental amb la salut física i té per objectius sensibilitzar la societat sobre aquests trastorns, lluitar contra l'estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l'atenció. Enguany, a més, les entitats en són les protagonistes. A la comarca, el Sol del Solsonès organitza actes durant tota la setmana. Entre d'altres, avui celebra un dinar, un taller de memòria obert a tothom a les quatre de la tarda i una jornada de portes obertes de cinc a sis.  

 

Banners