Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les arques municipals de Solsona es reforcen amb 280.000 euros del romanent per a despeses d’aquest any

Les arques municipals de Solsona es reforcen amb 280.000 euros del romanent per a despeses d’aquest any

Les actuacions més destacades són per millorar l’eficiència energètica en l’enllumenat públic i en equipaments culturals

El Ple municipal de Solsona va aprovar ahir la segona modificació de crèdit d’aquest exercici per reforçar el pressupost de despeses amb 279.431 euros del romanent de tresoreria. D’entre les partides més destacades a les quals es destinaran aquests diners en destaquen les de millora de l’eficiència energètica en l’enllumenat públic i en equipaments culturals.

Tal com explica l’alcaldessa i responsable d’Hisenda, Judit Gisbert, a banda dels fons del romanent de tresoreria, també es reassignen a altres despeses els 50.000 euros inicialment previstos per a la urbanització del carrer del barri de Sant Jaume, que s’ha d’ajornar per al 2024 en tant que s’ha endarrerit la promoció privada que s’hi ha d’executar, i 12.000 euros inicialment reservats per a les obres de la plaça del Camp que no s’han gastat.

La despesa més important de les que es programen amb la modificació de crèdit és de 180.000 euros per a l’enllumenat públic. “És una aposta important. Un dels objectius d’aquest mandat és que tot l’enllumenat sigui de tecnologia LED”, va subratllar ahir l’alcaldessa. També es destinaran 25.000 euros a millores, majoritàriament en eficiència energètica, als equipaments culturals, 50.000 a equipaments de lleure, i 30.000 al mobiliari de la comissaria de la Policia Local. D’altra banda, 56.431 euros serviran per fer front a l’increment d’interessos de préstecs. Així mateix, s’adquirirà fons bibliogràfic per a la Biblioteca Carles Morató amb una subvenció de 14.000 euros del Departament de Cultura de la Generalitat.  

arxivat sota: , ,

Banners