Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les biblioteques de Cardona i Solsona coorganitzen una xerrada de literatura infantil i juvenil abans de Sant Jordi

Les biblioteques de Cardona i Solsona coorganitzen una xerrada de literatura infantil i juvenil abans de Sant Jordi

Montse Colilles farà recomanacions de llibres divendres a la vila ducal i dissabte a la capital del Solsonès

Tres setmanes abans de la diada del llibre i de la rosa, les biblioteques de Cardona i Solsona coorganitzen una doble xerrada per orientar les famílies sobre possibles títols de literatura infantil i juvenil. Es titula “S’apropa Sant Jordi... Quins llibres podem comprar?” i anirà a càrrec de la psicòloga i assessora d’educació infantil Montse Colilles. Hi ha l’opció d’escoltar-la aquest divendres, primer d’abril, a un quart de quatre de la tarda a la Biblioteca Marc de Cardona, o bé l’endemà, dissabte, a les quatre a la Carles Morató de la capital del Solsonès.

Aquesta iniciativa conjunta dels dos equipaments, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infantil el 2 d’abril, està pensada per recomanar llibres per a infants de 0 a 14 anys i s’adreça a famílies, avis, educadors i tothom que estigui interessat en aquest tipus d’obres. Es tracta de donar eines per familiaritzar-se amb títols i autors que vagin més enllà dels més mediàtics.

Acte: Xerrada sobre literatura infantil i juvenil a càrrec de Montse Colilles
Dia: divendres primer d’abril
Hora: 15.15 h
Lloc: Biblioteca Marc de Cardona

Dia: dissabte 2 d’abril
Hora: 16 h
Lloc: Biblioteca Carles Morató

Banners