Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les institucions locals solsonines preparen una campanya informativa sobre la interrupció voluntària de l’embaràs

Les institucions locals solsonines preparen una campanya informativa sobre la interrupció voluntària de l’embaràs

Es durà a terme a les xarxes socials al llarg de la setmana vinent coincidint amb el 8 de març

Quin és el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs, què en diu la llei, en quins supòsits es pot dur a terme, quins mètodes d’avortament hi ha, quins tràmits cal cursar i on cal adreçar-se. Són algunes de les preguntes a què vol donar resposta la campanya informativa que duran a terme a les xarxes socials l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès la setmana vinent, coincidint amb la commemoració del Dia internacional de les dones, el 8 de març.

Aquesta iniciativa de les regidories de Salut, Igualtat, Joventut i Afers Socials i de les conselleries comarcals d’Afers Socials, Igualtat i Joventut és una de les actuacions que s’emmarquen dins la programació del 8 de març d’aquest any al Solsonès, participada per diverses entitats i coordinada pel Servei d’Informació i Atenció les Dones (SIAD) amb el lema “Ens sobren els motius”.

“Des de les institucions locals ens correspon defensar els drets de la ciutadania de manera propositiva”, assenyala l’alcalde, David Rodríguez. “La nostra voluntat no és fer batalles dialèctiques amb cap altra institució, sinó vetllar pels drets fonamentals amb la feina del dia a dia dels nostres serveis públics”, afegeix. “És amb l’acció que ens desmarquem de discursos que criminalitzen un dret”.

La campanya sobre la interrupció voluntària de l’embaràs començarà dilluns i es desplegarà al llarg de la setmana als canals de l’Ajuntament i del Consell Comarcal.    

    

Banners