Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les obres de millora de la C-26 comencen dimarts per la rotonda del Pont

Les obres de millora de la C-26 comencen dimarts per la rotonda del Pont

Mentre duri aquesta primera fase dels treballs cal tallar l’accés a la carretera des de l’avinguda de la Verge de Montserrat

Dimarts, dia 5, és previst que comencin les obres del Departament de Territori i Sostenibilitat per millorar la carretera C-26 en el seu pas pel nucli urbà de Solsona. La primera fase dels treballs s’iniciarà a la rotonda de l’avinguda del Pont en direcció a la carretera de Bassella, fins a l’altura del carrer de Sant Pere de Graudescales. Si el temps ho permet, aquesta part durarà entre quatre i cinc dies, tot i que en cas de pluja caldrà endarrerir l’asfaltatge.

L’obra no comportarà interrupcions de trànsit a la via principal, ja que es donarà pas alternatiu. Amb tot, sí que caldrà tallar l’accés a la carretera des de l’avinguda de la Verge de Montserrat. Una vegada enllestida la primera fase, l’actuació continuarà des de l’avinguda del Pont fins a la sortida del municipi.

La reivindicada millora d’aquesta travessera urbana consistirà en el reforç del ferm en un tram d’uns tres quilòmetres, fins a l’enllaç de la C-26 amb la C-55, a l’entorn de la rotonda dels polígons industrials dels Ametllers i Pronisa, aproximadament. Els treballs inclouen els fresatges i reposicions, recreixement del ferm, elements de drenatge i senyalització, abalisament i defensa.

Des de l’Ajuntament s’apel·la a la paciència als conductors. També s’aconsella que, sempre que sigui possible, per exemple per anar a treballar als polígons industrials, els vehicles es desviïn per la variant.

arxivat sota:

Banners