Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les piscines municipals de Solsona amplien la capacitat de les activitats ludicoesportives

Les piscines municipals de Solsona amplien la capacitat de les activitats ludicoesportives

Les famílies que vulguin inscriure-s’hi han d’omplir un formulari fins dilluns, dia 17

L’Ajuntament de Solsona amplia la capacitat de les activitats ludicoesportives de les piscines municipals amb un centenar de places, amb prioritat per a famílies monoparentals i nombroses. Ho ha decidit després de constatar un notable increment de la demanda respecte de les temporades anteriors, que ha fet que se n’exhaurissin les 1.200 places disponibles en menys d’una setmana d’inscripcions.

El casal ludicoesportiu de les piscines municipals de Solsona, adreçat a infants i joves de 3 a 16 anys, s’amplia amb un centenar de places que es distribuiran entre les quatre primeres setmanes de juliol i la primera i tercera d’agost. Per accedir-hi, les famílies que s’hagin quedat sense lloc han de preinscriure's fins dilluns, dia 17 de juny, a les sis de la tarda, mitjançant el formulari en línia https://forms.gle/J1FsVCZbfhmPUhDUA o adreçar-se a l’OAC municipal entre avui i dilluns.

Enguany el casal ludicoesportiu és gestionat per l’Escola Catalana de Medi Natural. Com sempre, funcionarà els matins de dilluns a divendres de nou a una. S’hi combinaran cursets de natació amb la pràctica de diferents esports, jocs de taula, tallers i activitats de descoberta de l’entorn.

Banners