Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les piscines municipals de Solsona estrenaran la temporada amb millores a les instal·lacions

Les piscines municipals de Solsona estrenaran la temporada amb millores a les instal·lacions

S’hi habilita un vestidor adaptat, una zona d’ombra i una taquilla nova

El dimarts 25 de juny les piscines municipals de Solsona obriran portes amb millores a les instal·lacions. La més destacada serà un vestidor adaptat, que es condicionarà al final del passadís d’accés des del carrer. També s’habilitaran una zona d’ombra a la franja de gespa contigua a la paret del pavelló i una taquilla nova. A partir de dilluns que ve, d’altra banda, s’obren a les dependències municipals les inscripcions a les activitats ludicoesportives.

Aquestes millores són les novetats destacades per a aquesta temporada. Una de les més necessàries serà la del vestidor per a persones amb mobilitat reduïda, si bé en una primera fase només estarà enllestit l’espai de vestidor i quedarà pendent, per executar al llarg de l’estiu, la part on s’instal·laran els sanitaris (dutxa, lavabo i vàter). Mentrestant, els usuaris poden fer ús dels lavabos adaptats del pavelló.

Pel que fa a la taquilla nova, que ha tingut un cost de 2.314 euros, servirà per controlar millor l’accés i oferir més bon servei al públic. D’altra banda, a la zona de gespa adjacent al pavelló s’hi col·locaran tendals per crear més espais d’ombra, una acció per a la qual es disposa d’una partida de prop de 5.000 euros.

L’1 de juliol començaran les activitats organitzades des de la regidoria d’Esports. Els matins ludicoesportius, per a la franja d’edat de 3 a 16 anys, funcionaran de dilluns a divendres de nou a una amb un servei de canguratge gratuït de mitja hora a dos quarts de nou. Per al públic adult, s’hi duran a terme cursets de natació de dilluns a divendres de tres a quatre menys deu de la tarda i aiguagim de quatre a cinc. Les inscripcions es formalitzen de nou a dues a l’Ajuntament a partir del dia 3 i fins al 14 de juny i a la recepció de les piscines municipals a partir del dilluns 17.

arxivat sota:

Banners