Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les piscines municipals de Solsona recuperen els preus habituals

Les piscines municipals de Solsona recuperen els preus habituals

S'ha firmat un decret d'Alcaldia que deixa sense efecte la mesura de rebaixa de l'entrada i gratuïtat per a alguns col·lectius adoptada el dia 14 per l'onada de calor

A partir d'avui, dia 26, les piscines municipals recuperen els preus d'entrada habituals, previs a l'onada de calor. Així, l'entrada general costa 4 euros; per als menors de 15 anys, 3,50, i els jubilats i pensionistes, 2,50. S'ha firmat un decret d'Alcaldia que deixa sense efecte la mesura de rebaixa de l'entrada i de gratuïtat per alguns col·lectius adoptada el passat dia 14 per fer front a l'onada de calor. La decisió s'ha pres arran de la desactivació, aquest dilluns, de l'alerta del Pla de protecció civil de Catalunya (Procicat) per part de la Direcció General de Protecció Civil. 

Segons el regidor d'Esports, Joan Parcerisa, "la mesura ha tingut molt bona acollida i ha funcionat correctament, sense incidents remarcables". En anys anteriors s'havia facilitat l'accés a les picines municipals per episodis més curts de temperatures extremes, però enguany "l'onada de calor excepcional que hem viscut ha obligat a allargar la mesura i estem satisfets de com ha anat", afirma Parcerisa, a l'espera de recollir dades comparatives del volum d'entrades registrades.

Banners