Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Les pistes de tennis, les úniques instal·lacions esportives a l’aire lliure que obre l’Ajuntament de Solsona

Les pistes de tennis, les úniques instal·lacions esportives a l’aire lliure que obre l’Ajuntament de Solsona

La resta d’equipaments continuen tancats per seguretat

Des d’avui han reobert al públic les pistes de tennis municipals de Solsona amb el sistema de reserva habitual (en línia, a través del web www.clickandpadel.com), les úniques instal·lacions esportives a l’aire lliure amb control d’accés i que garanteixen la distància física de seguretat. Per contra, continuen tancades les de frontó i pàdel. També continuen tancats el camp de futbol, ja que el CF Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels ha donat per acabada la temporada, l’skatepark, el circuit esportiu del parc de la Mina i les tres pistes de bitlles, en tant que són espais no vigilats.

Per ara, continuen tancades la pista de frontó, perquè no garanteix la separació física mínima entre jugadors, i les de pàdel, tot i la demanda perquè es reobrin, en tant que no són instal·lacions estrictament descobertes, segons estableix el BOE, pel fet de tenir parets. 

D’acord amb la normativa de desconfinament estatal i de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament interpreta que a l’inici de la fase 1 només poden obrir les quatre pistes de tennis del complex poliesportiu per jugar de forma individual (1x1). També s’hi poden reprendre les classes sempre que es compleixi la relació d’un professor/a per alumne/a. Tant els vestidors com els lavabos es mantenen tancats. El personal de manteniment garantirà el control de la higiene, neteja i desinfecció de les instal·lacions.

 

arxivat sota: ,

Banners