Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / M. Dolors Guàrdia imparteix a Solsona una nova edició dels tallers d’escriptura centrada en les relacions maternofilials

M. Dolors Guàrdia imparteix a Solsona una nova edició dels tallers d’escriptura centrada en les relacions maternofilials

L’activitat es farà durant cinc dissabtes de tardor a la Biblioteca Carles Morató

A partir de textos literaris, autobiogràfics o novel·lats, de diferents escriptores, es poden treballar temes clau de les relacions maternofilials. Això és el que es farà en la tercera edició dels tallers d’escriptura que condueix l’escriptora solsonina M. Dolors Guàrdia a la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Es duran a terme durant cinc dissabtes de tardor de deu a dotze, i aquests dies se n’obren les inscripcions a les mateixes instal·lacions.

En aquesta activitat, apta per a tots els nivells, la lectura serà el punt de sortida per establir converses i acabar plasmant les reflexions en l’escriptura de textos breus. L’objectiu del taller és créixer com a mares o filles a partir de l’experiència personal i gràcies a la lectura, la conversa i el text compartit. Els exercicis escrits seran breus i treballaran contingut i forma.

Aquest nou taller d’escriptura es durà a terme els dissabtes 5 i 26 d’octubre, 9 i 23 de novembre i 14 de desembre i el preu és de 10 euros per al conjunt de sessions. Les places són limitades, per a la qual cosa es recomana a les persones que hi estiguin interessades que s’hi apuntin abans de l’octubre.

M. Dolors Guàrdia és llicenciada en Filologia Hispànica per la UB i ha treballat de professora de secundària. Ha publicat diversos llibres en català i castellà, entre els quals hi ha Diagnóstico: invalidez, Cacics i menestrals, Relació contraindicada, Ene/amigues, Senyores solsonines o La vescomtessa dissortada. Guàrdia també col·labora en diversos mitjans de comunicació locals, publica en el seu blog personal, coordina el Club de lectura de dones de la Biblioteca Carles Morató i forma part del col·lectiu d’escriptors Lola Palau.

 

Banners