Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Mans i Mànigues és considerat el millor aparador nadalenc solsoní

Mans i Mànigues és considerat el millor aparador nadalenc solsoní

Òptica Roure s’endú el segon premi i La Celes, el tercer, en un concurs participat per 27 establiments

La botiga de llana i teles del carrer del Castell de Solsona Mans i Mànigues ha realitzat el millor aparador durant l’última campanya nadalenca. O almenys així ho ha deliberat el jurat de l’onzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona, convocat per la regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Agència de Desenvolupament Local. En segon lloc ha quedat l’Òptica Roure i en tercer, la botiga de roba de la llar La Celes, en tots els casos situats en el mateix eix comercial. En total han participat al concurs 27 establiments del municipi.

Sobre Mans i Mànigues, el jurat, integrat per representants de l’Agència, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II, La Menestrala i el Consell d’Infants de Solsona, ha valorat l’impacte visual, la coherència i originalitat de confeccionar els ninots amb producte de la botiga, així com la coherència entre l’eslògan, “Ens encanta Nadal”, i l’aparador. El premi consistirà en vals de compra de 500 euros i una placa especialment editada per l’ocasió.

De l’Òptica Roure, que rebrà 200 euros en vals de compra, el jurat ha destacat l’elegància i la coherència entre l’eslògan i l’aparador, mentre que de La Celes se’n premia també l’impacte visual i la coherència entre la composició i l’oferta de productes de l’establiment amb 100 euros en vals de compra.

L’alumnat de primària de Solsona ha tingut l’oportunitat de participar en aquest concurs amb la prova paral·lela Amb ulls d’infant. Els cinc infants guanyadors del sorteig entre tots els participants han estat Gaia Pallarès, Jaume Argerich i Joan Riu, de l’escola Arrels I, i Marc Sala i Pau Joval, de Setelsis, que seran recompensats amb vals de compra de 30 euros cadascun.   

Lliurament de premis, aquest divendres

El Concurs d’aparadors per Nadal és convocat a Solsona des del 2004 amb l’objectiu d’ambientar els eixos comercials i els establiments solsonins durant la campanya nadalenca, i fer-ne partícips els propis comerços. Aquest divendres a les set de la tarda, la sala de plens de l’Ajuntament acollirà el lliurament de premis d’aquests concursos i dels de postals de Nadal i pessebres, convocats per la regidoria de Cultura.

arxivat sota: ,

Banners