Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Meraki presenta els seus títols de literatura infantil i juvenil a Solsona i convida les famílies a una sessió de contacontes

Meraki presenta els seus títols de literatura infantil i juvenil a Solsona i convida les famílies a una sessió de contacontes

La cita, emmarcada dins la Setmana de l’Àlbum, serà el dissabte 13 a les dotze del migdia a la Biblioteca Carles Morató

En el marc de la Setmana de l'Àlbum, el segell de literatura infantil i juvenil Meraki Editorial presenta a Solsona els sis títols que ha publicat durant el seu primer any de vida i ofereix al públic familiar una sessió de contacontes basada en el seu llibre El petit científic malvat.

Meraki es presenta a la capital del Solsonès prop d'un any després de néixer com a segell d’Edicions Salòria especialitzat en literatura infantil i juvenil. Coincidint amb la Setmana de l'Àlbum, un festival literari d'àmbit estatal centrat en el llibre àlbum, Meraki exposarà a Solsona la seva línia editorial i el seu catàleg de títols, entre els quals es treballen diferents formats i gèneres, des de l’àlbum il·lustrat fins al còmic i la narrativa.

Per cloure l'activitat, s’oferirà una sessió de contacontes del llibre El petit científic malvat, dinamitzada pels seus autors, Carlo E. Gallucci i Dani Gómez. És una proposta d'entrada lliure coorganitzada per l'editorial i la Biblioteca Carles Morató.

 

Acte: Presentació del catàleg de Meraki i contacontes d’El petit científic malvat
Dia: dissabte 13 de novembre
Hora: 12 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató
Entrada: lliure

Banners