Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Més de 80 persones participen a les activitats del projecte solsoní ‘A casa, iguals’

Més de 80 persones participen a les activitats del projecte solsoní ‘A casa, iguals’

Enguany Polítiques d’Igualtat consolidarà cursos i n’organitzarà de nous

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona fa un balanç excel•lent de les activitats realitzades durant el darrer trimestre de l’any sota el paraigua de la campanya de sensibilització “A casa, iguals”. Hi van participar més de 80 persones. Per això la regidora, Encarna Tarifa, ha anunciat la voluntat de donar continuïtat al programa durant el 2011 consolidant cursos i organitzant-ne d’altres sobre temàtiques noves.   
 
Els tallers d’economia domèstica i de salut amb remeis naturals van registrar una trentena de participants cadascun. Quant als cursos de cuina, tant el d’elaboració de plats bàsics com el de creativitat per a joves van ser seguits per una dotzena de persones cadascun. Maribel Bella, tècnica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Solsonès, assenyala que aquest tipus de formació “permet dotar les persones d’eines i recursos per tal que siguin més autònomes i que es faci un repartiment equilibrat en les responsabilitats domèstiques”. 
 
Al llarg de l’any és previst organitzar noves edicions dels cursos i tallers realitzats i programar-ne de nous, com un de mecànica de supervivència. A més, s’editarà una guia d’educació igualitària adreçada a les famílies. A final d’any es va distribuir a les llars solsonines el calendari de la igualtat 2011, una iniciativa conjunta de les regidories de Polítiques d’Igualtat i d’Acció Social.
 

 

arxivat sota:

Banners