Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Missatge a les instal·lacions esportives municipals de Solsona de tolerància zero als comportaments d’odi i les discriminacions

Missatge a les instal·lacions esportives municipals de Solsona de tolerància zero als comportaments d’odi i les discriminacions

La regidoria d’Esports no considera que hi hagi actituds problemàtiques en els clubs locals

“A Solsona som antifeixistes, antiracistes, antihomòfobs, antimasclistes i antibullying”. Aquest és el lema que la regidoria d’Esports posa mitjançant lones de 4 per 2,20 metres en llocs destacats del camp de futbol i els pavellons poliesportius –els propers dies es penjarà la del pavelló nou. Tot i que els clubs locals no es considera que presentin actituds problemàtiques, s’ha volgut reivindicar els valors que han de prevaldre en tot espai públic de la ciutat.

“Aquest és un missatge clar i directe perquè tant els esportistes com les aficions tinguin present que aquí no tolerem cap tipus de discriminació”, destaca el regidor d’Esports, Joan Parcerisa. En aquest sentit, ha explicat que s’ha registrat algun episodi d’insults des de les grades cap als àrbitres en partits de futbol sala.

El consistori, a banda de reivindicar la tolerància zero als comportaments d’odi amb missatges com aquests, està políticament compromès a actuar subsidiàriament denunciant actituds intolerables a les autoritats policials.

arxivat sota:

Banners