Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Nou concurs de punts de llibre per celebrar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató

Nou concurs de punts de llibre per celebrar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató

Enguany la convocatòria s’adreça a l’alumnat de cicle inicial de primària

Per commemorar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató de Solsona, que serà el mes de juny, la regidoria de Cultura, a través de l’equipament, convoca el quart Concurs de punts de llibre, aquest any adreçat a l’alumnat de primer i segon de primària. Hi col·labora el Pla Educatiu d’Entorn.

Les bases de la convocatòria són molt similars a les de les edicions anteriors, si bé cada any s’adreça a un cicle educatiu diferent i enguany és per als nens i nenes de cicle inicial de primària. En una cartolina de 6 centímetres d’ample per 21 d’alt han de fer un dibuix de temàtica i tècnica lliures, per una cara, i escriure una frase, per l’altra, sobre què els inspira la biblioteca o què és el que més els agrada de l’equipament, juntament amb les dades de contacte.

El punt de llibre guanyador serà imprès i distribuït per la Biblioteca Carles Morató. L’infant que en sigui l’autor serà premiat amb un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix. El termini per presentar els treballs es tancarà el 3 de juny a la Biblioteca Carles Morató.

Aquest concurs té per objectiu fomentar la creativitat entre els nens i nenes i estrènyer els vincles que tenen amb la biblioteca. L’any passat va guanyar-lo Andrea Fernández, aleshores alumna de 6è de l’escola Setelsis. L’Andrea hi expressava en anglès “Life is art. Live yours in the books”, una frase que va acompanyar amb el dibuix d’un llibre groc.

Banners