Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Nou curset a Solsona per aprendre a comptar i repartir sardanes

Nou curset a Solsona per aprendre a comptar i repartir sardanes

Joan Angrill impartirà dues sessions de 90 minuts els dissabtes 6 i 13 de juliol
(AUTORIA: Kàtia Prat) Es programen quatre ballades els mesos de juliol i agost

(AUTORIA: Kàtia Prat) Es programen quatre ballades els mesos de juliol i agost

La regidoria de Cultura organitza un nou curset per aprendre a comptar i repartir sardanes. Es farà durant els dos primers dissabtes de juliol a les onze del matí en sessions de 90 minuts a la sala polivalent, i l’impartirà, com és habitual, el sardanista Joan Angrill. És una activitat gratuïta oberta a tothom i sense inscripció prèvia.

Repartir significa saber com acabar correctament cada tirada de la sardana. Per poder-ho fer cal haver comptat prèviament els compassos musicals que té una tirada de curts i una de llargs, les dues porcions de música que es van repetint.

La regidoria de Cultura, gràcies a l'impuls de sardanistes locals com Joan Angrill, organitza periòdicament iniciatives com aquesta per fomentar el coneixement d'aquesta dansa genuïnament catalana, que a Solsona es fa present en les principals dates festives anuals.

Quatre ballades el juliol i l’agost

Aquest estiu s'han programat ballades els dissabtes 13 i 27 de juliol i 24 d'agost i el festiu de la Mare de Déu d'Agost, el dijous 15. Les tocarà la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona a les set del vespre al portal del Castell.    

arxivat sota:

Banners