Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Nova ronda de visites als barris dels regidors solsonins

Nova ronda de visites als barris dels regidors solsonins

Les primeres trobades les duran a terme Carralero i Valderrama aquest dissabte

Els regidors adscrits als barris de Solsona inicien una nova ronda de visites per fer un seguiment de les actuacions que s’hi hagin pogut dur a terme i recollir-ne les inquietuds dels veïns. Es realitzaran majoritàriament entre aquest dissabte, dia 21, i el dissabte 5 de maig. En alguns casos també hi assistirà l’alcalde, David Rodríguez.

Per aquest dissabte s’han programat les trobades dels regidors Antoni Carralero i Yasmina Valderrama. A les onze del matí serà el torn de les visites a Cal Xuxa (el punt de trobada és a la part alta del carrer de les Alzineres) i la Plana (carrer del Metge Cots); a les dotze, a Sant Ramon (davant del cinema); a les quatre al sector del Tossal i Serrat d’en Mingo (parc infantil) i a dos quarts de sis, a Josep Torregassa i Sant Jaume (local del Punt Òmnia).

Divendres vinent, dia 27, Lluís-Xavier Villaró visitarà el sector dels polígons industrials a les tres i el de la Creu de Sant Joan (Cissa) a les set. L’endemà dissabte, Villaró es trobarà amb els veïns del Camp a les onze, mentre que Valderrama convoca els del barri del Camp del Molí a les dotze. Ramon Xandri, per la seva banda, el mateix dissabte 28 serà als Masos a les dotze del migdia i al sector del Turó de Sant Magí i la zona esportiva a les sis de la tarda.

El 5 de maig, la regidora Isabel Roca té programades visites al sector del Pont a les deu del matí, al de la Cabana d’en Geli a dos quarts de dotze i a la Creu Blanca a la una del migdia. Faltarà programar algunes visites a altres barris més endavant.

Aquest tipus de seguiment de les accions que es duen a terme als barris amb els ciutadans que és un canal de participació iniciat el 2015. La ciutat es va dividir en divuit sectors, assignats en grups de tres a sis regidors del govern municipal, que actuen d’interlocutors directes de cada barri amb l’Ajuntament.

arxivat sota: ,

Banners