Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Nova sessió formativa per prevenir les violències adreçada al personal de l’Administració solsonina

Nova sessió formativa per prevenir les violències adreçada al personal de l’Administració solsonina

Dimarts vinent al matí es durà a terme un taller amb el pedagog Daniel Gabarró i el politòleg Jaume López

Anar a l’arrel de problemàtiques com la violència masclista i contra les persones LGTBI, o contra els infants i la gent gran, la xenofòbia o el bullying, entre d’altres, és l’objectiu del taller que s’organitza a Solsona per a personal tècnic de l’Administració pública. Dimarts que ve de deu del matí a dues del migdia la Biblioteca Carles Morató acull la segona part de la sessió formativa titulada “Anem a l’arrel. Fem impensables les violències”, la primera de la qual es va dur a terme el maig passat.

S’adreça especialment a personal que treballa en polítiques adreçades a infants i joves o en treball comunitari i que van assistir a la primera part. Els  objectius passen per identificar les causes de les violències i discriminacions, buscar una resposta nova als problemes de sempre, establir col·laboracions i estimular la creativitat en matèria de prevenció i sensibilització. Els docents seran el pedagog Daniel Gabarró i el politòleg Jaume López, que combinaran l’exposició teòrica amb el treball grupal. S’intentarà que cada participant s’emporti com a mínim quatre accions concretes i pràctiques per aplicar a la seva àrea de treball.

Aquest taller és una iniciativa de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per mitjà del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i té el finançament de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.

arxivat sota:

Banners