Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Noves reobertures d’equipaments esportius municipals de Solsona

Noves reobertures d’equipaments esportius municipals de Solsona

Continuen tancats el parc de la Mina i el rocòdrom pel major risc de contagi

Aquest dilluns, la Junta de Govern Local de Solsona ha aprovat la reobertura de la major part d’equipaments esportius municipals, a l’aire lliure i coberts, excepte el camp de futbol, el rocòdrom i el parc de la Mina. En aquests dos últims casos, el risc de contagi del coronavirus es considera encara massa elevat. La majoria d’instal·lacions obren a partir d’aquest dimecres amb restriccions.

A les pistes de tennis, obertes el passat 19 de maig, s’afegeixen les de pàdel i frontó, per a les quals cal fer la reserva prèvia mitjançant la plataforma en línia www.clickandpadel.com. Els vestidors, però, es mantenen tancats per seguretat. També es permet l’ús de l’skatepark amb un màxim de deu persones simultànies i mantenint les distàncies. Igualment, un màxim de deu jugadors, que han de dur mascareta, poden fer ús de les pistes de bitlles.

Pavelló per al patinatge

També a partir d’aquest dimecres obrirà portes el pavelló poliesportiu vell per a la pràctica del patinatge, ja que les entitats de bàsquet i futbol sala han donat per acabada la temporada. Es podrà accedir al pavelló de dilluns a dijous de cinc de la tarda a vuit del vespre (dos dies per a cada club de patinatge) amb un màxim de deu esportistes simultanis i sense poder utilitzar els vestidors.

El camp de futbol municipal, en canvi, es manté tancat, en tant que el CF Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels també han acabat la temporada. A més, l’esfondrament d’una part del mur de l’institut condiciona la seva reobertura. En canvi sí que es pot entrar al camp de futbol de terra del Camp del Serra amb la condició que hi juguin un màxim de deu persones.

El major risc de contagi de la COVID-19 fa mantenir tancats al públic el rocòdrom i el circuit esportiu del parc de la Mina, dos espais que requeririen d’una constant desinfecció, que en aquests moments no es pot garantir. Així mateix, el de la Mina tindrà el mateix tractament que els parcs  del municipi i es vol evitar que s’hi congreguin gaires persones al mateix temps.

arxivat sota: ,

Banners