Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Oberta la convocatòria d’ajuts de Solsona per a hotels, escoles de música i dansa i gimnasos

Oberta la convocatòria d’ajuts de Solsona per a hotels, escoles de música i dansa i gimnasos

El termini per sol·licitar aquesta subvenció a l’Ajuntament es tanca el 6 de juny

Aquesta setmana s’ha obert la convocatòria d’ajuts de l’Ajuntament de Solsona per a hotels, hostals, escoles de música i dansa i gimnasos amb motiu de la situació generada per la COVID-19. Se subvencionarà el 90 per cent de la despesa habitual que s’ha hagut de continuar assumint malgrat el tancament de l’activitat i les restriccions, fins a un màxim de 750 euros per establiment.  

Són subvencionables els subministraments de llum, aigua i gas, els lloguers, les quotes de crèdits per a millores als establiments o per l’adquisició de locals, les millores de les instal·lacions o la maquinària, així com les assegurances vinculades a l’activitat.

Es tracta d’uns ajuts proposats per la regidoria de Desenvolupament Local i aprovats pel Ple el març passat per als sectors econòmics més afectats per la pandèmia i que no s’han pogut acollir a la campanya de subvenció mitjançant vals de compra. Es poden sol·licitar fins al 6 de juny preferentment a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://solsona.eadministracio.cat/dossier.2). Les bases es poden consultar aquí.  

Banners