Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Obertes les inscripcions per als exàmens de Cambridge a Solsona

Obertes les inscripcions per als exàmens de Cambridge a Solsona

Les proves seran dies 29 i 30 de juny i el termini per apuntar-s’hi i fer el pagament es tanca el 12 de maig

Aquest dimarts s’ha obert el període d’inscripcions per als exàmens oficials d’anglès de la Universitat de Cambridge que es duran a terme el dies 29 i 30 de juny a Solsona. La gestió es pot fer a través de les escoles i acadèmies, o bé directament a l’adreça de correu electrònic cambridge@ajsolsona.cat. Hi ha temps fins al 12 de maig.

Per considerar-se vàlida la inscripció, caldrà omplir un formulari que es facilitarà per correu amb el nom i cognoms, que seran els que apareixeran en el certificat i han de coincidir amb els del DNI, i la data de naixement, i ingressar el cost de la inscripció al número de compte ES60 2100 0081 9902 0000 0425.  

El 29 de juny es realitzaran les proves dels nivells FCE, PET i KET i el dia 30, les del CAE i Young Leaners. Un cop la coordinació tècnica dels exàmens hagi rebut l’ingrés, enviarà una notificació a la persona interessada i li informarà de tots els detalls sobre l’horari i el lloc de l’examen. Per a qualsevol dubte s’hi pot contactar en el mateix correu electrònic.

Preus:

 • Young Learners:
  Starters 61 €
  Movers 64 €
  Flyers 67 €
 • KET (A2) 97 €
 • PET (B1) 105 €
 • FCE (B2) 192 €
 • CAE (C1) 208 €

A Solsona s’organitzen els exàmens oficials Cambridge English Language Assessment des del 2016 amb l’objectiu de motivar la població, infants, joves i adults, en l’aprenentatge de la llengua anglesa. Aquestes proves, impulsades a la ciutat per la regidoria d’Educació, proporcionen certificats reconeguts internacionalment per escoles, universitats i empreses del sector públic i privat. Enguany, el 10 d’abril passat van realitzar les proves prèvies de nivell un total de 71 persones, si bé n’hi havia 79 d’inscrites. La coordinació tècnica es fa amb el suport de l’Escola d’Idiomes Sara i Workshop Taller de Llengües. 

arxivat sota:

Banners