Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Obres de reconstrucció d’un tram de vorera de la plaça de les Moreres de Solsona

Obres de reconstrucció d’un tram de vorera de la plaça de les Moreres de Solsona

Els treballs s’han iniciat aquest dimecres i finalitzaran a principi de març

Aquest dimecres han començat les obres per reconstruir un tram de vorera de la plaça de les Moreres de Solsona. És la part més propera al revolt de Cal Reig, davant la catedral, i els treballs afectaran uns 30 metres lineals de formigó que actualment es trobaven en mal estat. L’acabat final del nou paviment serà del mateix tipus de panot que hi ha a la resta de vorera de la plaça, tot i que s’hi mantindrà un accés per a vehicles amb formigó raspallat.

Segons explica la regidora d’Urbanisme i Serveis, Rosó Barrera, “el paviment d’aquesta zona era de formigó molt vell que, a més, s’havia deteriorat per diverses intervencions de reparació de la xarxa d’aigua”. Darrerament s’hi ha col·locat una canalització nova definitiva per no haver de reobrir la vorera. Per això s’ha considerat que “ara és el moment oportú per refer-ne el paviment, i més tenint en compte que ens trobem davant la façana més monumental de la ciutat”.

El 28 de gener la Junta de Govern Local va adjudicar aquests treballs a l’empresa Brichs Obres i Construccions per un import de 12.422 euros. És previst que tinguin una durada d’unes tres setmanes i, per tant, finalitzin a principi de març.

La intervenció tindrà la mínima afectació per als vianants que necessitin entrar i sortir d’aquesta banda de la plaça. Tot i això, probablement en alguns moments molt puntuals caldrà desviar-los pel pas de vianants més proper de l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre.  

arxivat sota:

Banners