Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Oferta laboral d’ESCAMN per treballar a les piscines municipals de Solsona

Oferta laboral d’ESCAMN per treballar a les piscines municipals de Solsona

Les persones interessades poden presentar-se a la convocatòria responent un formulari en línia obert fins al 2 de juny

Aquest dimarts, 21 de maig, l’Escola Catalana de Medi Natural (ESCAMN) obre l’oferta laboral per seleccionar personal per a les piscines municipals de Solsona. ESCAMN, amb seu social a Olius, és l’ens al qual l’Ajuntament ha adjudicat el servei de gestió de les activitats del casal ludicoesportiu d’estiu de les piscines municipals, adreçat a la població d’entre 3 i 16 anys.

La convocatòria ha de servir per cobrir entre 17 i 25 places de monitor/a per a contractes de 21 hores setmanals i una altra de coordinador/a de les activitats per a 22,5 hores setmanals del 25 de juny al 30 d’agost. Entre els requisits per optar-hi, les persones que aspirin a alguna d’aquestes places han de disposar del títol de monitor/a de lleure o de director/a de lleure, tècnic superior d’Educació infantil, monitor/a esportiu inscrit al Registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya, grau mitjà de Conducció d’activitats físiques esportives al medi natural (CAFE) o altres similars.

Qui estigui interessat en aquesta oferta laboral, ha d’omplir aquest formulari en línia d’ESCAMN entre el 21 de maig i el 2 de juny.

El funcionament de l’oferta ludicoesportiva de les piscines municipals serà el mateix de cada any i les inscripcions de les famílies, que s’obriran la primera setmana de juny, continuaran gestionant-se des de l’Ajuntament i es podran fer per setmanes.

El casal funcionarà del 25 de juny al 30 d’agost els matins de nou a una (amb l’opció d’inscriure’s al servei d’acollida de vuit a nou i d’una a dues). Els grups es distribuiran per franges d’edat (de 3 a 5 anys, de 6 a 9, de 10 a 12 i de 13 a 16), amb una proposta diferenciada per a cada una. Es programaran activitats de natació i altres esports, així com tallers i sortides que eduquin en valors a través del lleure i fomentin el desenvolupament personal i el procés de socialització. L’espai de referència serà el complex poliesportiu municipal (piscines, camp de futbol, pavellons i pistes de tennis). 

Banners