Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Per Carnaval se substituirà el porta a porta als espais cèntrics de Solsona per quatre punts de recollida de residus

Per Carnaval se substituirà el porta a porta als espais cèntrics de Solsona per quatre punts de recollida de residus

El canvi extraordinari afectarà veïns del nucli antic, el passeig i l’entorn de la Sala Polivalent

Per tal de fer compatibles les tasques de recollida de residus amb l’elevada concurrència als carrers per Carnaval, la regidoria de Medi Ambient de Solsona habilitarà quatre punts de recollida a l’entorn del nucli antic, el passeig del Pare Claret i la Sala Polivalent per substituir el porta a porta entre els dies 24 de febrer i 2 de març. Aquesta mesura s’implementarà també aquest dissabte, dia 19, en què ja hi ha programats actes nocturns.

Així, es demana als veïns del nucli antic, el passatge Guitart, la plaça del Camp, el passeig i tot el sector dels carrers d’Antoni Gaudí, Adolf Mas, Bisbe Lasala i la Sardana, que aquests dies no treguin el cubell i que dipositin els residus als punts de recollida extraordinaris que hi haurà habilitats a la plaça de Sant Roc, el Camp del Serra, la cruïlla del passeig amb Antoni Gaudí o a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. S’haurà de fer en el mateix horari de sempre, de vuit del vespre a deu de la nit i amb la fracció corresponent al dia de la setmana. També es demana que només es treguin els residus si és necessari i no es disposa d’espai a casa.

Bars i restaurants, a les cinc del matí

En el cas de bars i restaurants d’aquestes zones, es farà una recollida diària de totes les fraccions, que s’han de treure amb bosses separades davant l’establiment, a les cinc de la matinada entre els dies 25 de febrer i 3 de març. Els propers dies es visitarà tots els locals per explicar-los aquesta mesura per Carnaval. 

 

arxivat sota: ,

Banners