Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Polítiques d'Igualtat diversifica l'oferta d'activitats amb un curs de dansa lliure Malkovsky

Polítiques d'Igualtat diversifica l'oferta d'activitats amb un curs de dansa lliure Malkovsky

La seva pràctica, accessible per a tothom, millora la coordinació de moviments, afavoreix la relaxació i estimula la sensibilitat

Simultàniament a les sessions de tai-txi, la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament solsoní organitza, per primera vegada, un curs da dansa lliure segons el mètode Malkovsky. Se’n faran vuit classes repartides del 24 de febrer al 9 de juny. Dilluns vinent se n’obriran les inscripcions a l’OAC. 
 
Aquest tipus de dansa es basa en el moviment que busca la naturalitat i, per mitjà d’imatges del món natural, la història de l’art i la música de compositors romàtics, intenta ajudar la persona que la practica a redimensionar la sensibilitat corporal i anímica. 
 
La dansa lliure millora la coordinació de moviments, afavoreix la relaxació i estimula la sensibilitat, i es caracteritza per ser accessible per a tothom. “Amb aquesta novetat volem diversificar l’oferta d’activitats de salut i benestar, atesa la bona acceptació de les propostes programades fins ara”, apunta la regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Tarifa, que ha avançat que a partir de la primavera és previst impulsar noves iniciatives d’aquest tipus. 
 
Les sessions es duran a terme el 24 de febrer, el 17 i 31 de març, el 14 i 28 d’abril, el 12 i 26 de maig i el 9 de juny d’1/4 de 4 a 5 de la tarda a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut. Les impartirà Amèlia Alvera, educadora en tècniques corporals per a la salut, i professora i coreògrafa de dansa lliure Malkovsky. El preu del curs és de 30 euros i el termini d’inscripció es tancarà el 23 de febrer. Hi col•laboren l’Institut Català de les Dones i la Línia 900 900 120. 
 
arxivat sota:

Banners