Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Pren possessió del càrrec el nou caporal de la Policia Local de Solsona

Pren possessió del càrrec el nou caporal de la Policia Local de Solsona

La plantilla del cos, integrada per 12 efectius, es consolida amb dues places més

Aquesta setmana, Josep García i Magín, de 45 anys, ha pres possessió del càrrec de caporal de la Policia Local de Solsona. Després de passar la fase d’oposició per la plaça, superar un curs de dos mesos a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i tres mesos més de pràctiques, Garcia, que ja va exercir de cap durant dos anys com a interí, ha promès el càrrec per convertir-se en el segon caporal del cos.

En el Ple municipal de dilluns, la regidora de Governació, Isabel Roca, va anunciar aquesta presa de possessió i va felicitar el nou caporal. En aquests moments, la plantilla de la Policia Local de Solsona la integren 12 efectius, dels quals set són agents, dos, caporals i tres, interins. Properament, una vegada superada la prova mèdica, dos nous efectius ampliaran la plantilla arran de l’última convocatòria de contractació de dues places, mitjançant un concurs oposició.  

El govern municipal, juntament amb el nou caporal, té definit “el model de Policia Local que es considera adequat per a Solsona a mitjà termini”, segons explica l’alcalde, David Rodríguez. L’objectiu passa per disposar d’una plantilla de 12 agents consolidats, dos caporals i un sergent. Aquest darrer, la plaça del qual encara s’ha de crear, s’ha de dedicar exclusivament a la tasca de cap i coordinació dels dos escamots en què s’organitza el cos, un per setmana, a través dels caporals. Amb la figura del sergent s’alliberarà els caporals de responsabilitats de caràcter més administratiu perquè es puguin dedicar plenament al dia a dia de cadascun dels dos escamots i n’hi hagi sempre un per setmana i grup.   

arxivat sota: ,

Banners