Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Presenten a la biblioteca de Solsona una guia de primers auxilis adreçada a infants i joves

Presenten a la biblioteca de Solsona una guia de primers auxilis adreçada a infants i joves

És obra de Cristina Lliró, infermera diplomada i especialista en salut pública i emergències

Amb l’objectiu d’oferir recursos pràctics per resoldre situacions inesperades en cas que algú prengui mal a casa o d’excursió, Cristina Lliró ha publicat Curem-nos. Guia de primers auxilis per a infants i joves (Brins Edicions, 2020).  Diplomada en Infermeria, màster en Salut Pública i Emergències i amb prop de 30 anys d’experiència en la promoció de la salut dins l’àmbit escolar i per a diferents col·lectius, l’autora presenta la seva obra dissabte, dia 18, a les onze del matí a la Biblioteca Carles Morató de Solsona.

Es tracta d’una guia concebuda per ser consultada per infants i joves, amb un llenguatge clar i planer, però també adreçada a tothom. Presenta un contingut amb rigor científic, textos destacats i dibuixos explicatius. En alguns casos, petits esquemes recorden com actuar, què està prohibit fer i quan cal trucar al 112. La presentació de la guia inclourà també un taller de reanimació i un repàs de què cal dur a la motxilla quan se surt d’excursió.

 

Acte: Presentació del llibre Curem-nos. Guia de primers auxilis per a infants i joves, de Cristina Lliró, i taller
Dia: dissabte 18 de desembre
Hora: 11 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

Banners