Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Programades quatre noves visites als barris de Solsona abans de final de mes

Programades quatre noves visites als barris de Solsona abans de final de mes

La regidora Rosó Barrera continua la ronda de trobades per sectors al Mirasol i el Vinyet, aquest dissabte, i a Cal Llarg i Turó de Sant Magí, el següent

L’Ajuntament de Solsona continua la ronda de visites als barris aquest dissabte i el següent. Corresponen totes a zones adscrites, de forma permanent o temporal, a la regidora Rosó Barrera. D’una banda, es convoca el veïnat del Mirasol aquest dissabte a les dotze del migdia a la plaça dels Ocells i el del Vinyet a les cinc de la tarda al bar El Casal.

De l’altra, el dissabte 30 Barrera serà a les dotze del migdia al parc infantil de Cal Llarg i Cal Dot, mentre que a les cinc reunirà el veïnat de la zona esportiva i el sector del Turó de Sant Magí a la plaça homònima. Els ciutadans que no puguin assistir-hi poden fer arribar els seus suggeriments, queixes o aportacions a la regidora per correu electrònic (barrera@ajsolsona.cat).

A principi de febrer va començar la ronda de visites als barris d’aquest any per fer un seguiment de les actuacions realitzades i recollir possibles inquietuds o aportacions dels veïns. Aquestes trobades informals que convoca el consistori, concebudes com un canal de participació ciutadana des del 2015, es programen anualment, tot i que en funció de la demanda en algunes ocasions s’han programat amb més freqüència.

Dissabte 23 de març

  • 12 h                Mirasol (pl. dels Ocells)
  • 17 h                Vinyet (bar El Casal)  

Dissabte 30 de març

  • 12 h                Cal Llarg i Cal Dot (parc infantil)
  • 17 h                Sector del Turó de Sant Magí i zona esportiva (pl. del Turó de Sant Magí)
arxivat sota:

Banners