Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Protegeixen un tram soscavat de la llera del riu Negre a l’altura de l’avinguda de la Verge de Montserrat

Protegeixen un tram soscavat de la llera del riu Negre a l’altura de l’avinguda de la Verge de Montserrat

Els treballs començaran els propers dies i duraran una setmana

La setmana que ve l’Ajuntament de Solsona començarà els treballs de protecció de la llera del riu Negre a l’indret del pont de l’avinguda de la Verge de Montserrat. L’erosió d’un tram soscavat al llarg dels anys per l’acció de l’aigua fa necessari estabilitzar el torrent mitjançant una escullera de pedra al fons de la llera i els laterals en un tram de deu metres.

Les obres, que tindran una durada aproximada d’una setmana, seran executades per l’empresa Excavacions Casas d’Olius per un pressupost de 19.000 euros. La intervenció inclou l’excavació del terreny, la construcció de l’escullera amb pedra calcària, la reposició d’una rampa d’accés al peu del talús des del vial d’accés a la Mare de la Font i la reposició de les plantacions afectades. L’afectació a la mobilitat s’intentarà que sigui molt puntual al carrer dels Tints, per l’entrada i sortida de la maquinària.

arxivat sota: ,

Banners