Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Publicada en línia una guia sobre el Carnaval de Solsona per als visitants

Publicada en línia una guia sobre el Carnaval de Solsona per als visitants

El document es pot descarregar en català, castellà i anglès dels webs de la regidoria de Turisme i de la festa

La penjada del ruc, la família de gegants bojos o les bates de les comparses són alguns dels elements més singulars del Carnaval de Solsona. Amb tot, són molts els visitants potencials de la ciutat que en desconeixen els orígens, així com el tipus d’actes que apareixen al programa de la festa –majoritàriament explicat per a la població ja familiaritzada amb la celebració– i els públics als quals s’adrecen. Per aquest motiu, a partir d’aquest any es publica en línia una guia del Carnaval en català, castellà i anglès per iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Aquest document es pot descarregar en els tres idiomes dels webs www.solsonaturisme.com i www.carnavalsolsona.com. També es distribuirà a través de les oficines de Turisme de Solsona i Cardona i s’ha fet arribar als allotjaments turístics de la zona perquè puguin lliurar-ne còpies a la clientela. Així es vol donar resposta a la inquietud constatada per la regidoria de Turisme de Solsona per part de persones interessades a visitar la ciutat aquests dies.

“Es tracta d’oferir una guia que orienti la gent que vol viure el Carnaval per primera vegada, ja que no només els estrangers tenen dubtes sobre el programa, sinó fins i tot els catalans, que no tenen clar quan surten els gegants”, assenyala la tècnica municipal Trini Pià.

              

arxivat sota: ,

Banners